:

Veszélyes kereszteződésben forgatott a riporter, méterekkel a háta mögött baleset történt

Veszélyes kereszteződésben forgatott a riporter, méterekkel a háta mögött baleset történt
  • 24.hu
  • 12 Mar, 2022
  • Címkék: #

Egy cserbenhagyásos, halálos balesetet követően forgatott riportot Los Angeles déli részén egy kaliforniai tévécsatorna. Gene Kang riporter éppen arról beszélt, mennyire veszélyes az útkereszteződés, amikor a háta mögött egy autó, nagy sebességgel belehajtott egy merőlegesen, szabályosan érkező autó oldalába.

A felvételen látszik, hogy a balesetet okozó autó sofőrje az ütközés után megfordult, és elhajtott a helyszínről. A stáb értesítette a rendőrséget. A hatóságok közölték, megvan a balesetet okozó autó rendszáma, a sofőrt keresik.

A tragikus baleset, melynek kapcsán a KTLA a helyszínen forgatott február 26-án történt. A 46 éves Jemmy Chavarria a feleségével és kétéves fiával sétált, amikor elütötte egy autó. A sofőr segítségnyújtás nélkül hajtott el a helyszínről, Chavarria belehalt a sérüléseibe. A hatóságok ötvenezer dolláros (tizenhét és félmillió forintos) nyomravezetői díjat tűztek ki.

The post Veszélyes kereszteződésben forgatott a riporter, méterekkel a háta mögött baleset történt first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés