:

A Putyin elleni lázadásra szólít fel az Anonyums

A Putyin elleni lázadásra szólít fel az Anonyums

A Putyint fenyegető üzenete után újabb videóval állt elő az Anonymus: a hackercsoportot képviselő álarcos alakja azt üzeni az orosz népnek, hogy a háború befejezésének legbékésebb útja, ha eltávolítják az elnököt a hatalomból – írja a HVG a Guardian cikkére hivatkozva.

#Anonymous message to Russian citizens pic.twitter.com/K448qkA8f3

? Anonymous (@LatestAnonPress) March 13, 2022

Az orosz nyelven rögzített videóban a maszkos alak azt üzeni az oroszoknak, hogy ?csapdába estetek a propaganda vasfüggönye mögött, a kormányotok ki akar zárni titeket a nemzetközi párbeszédből?, mert félnek attól, hogy miket tudhatna meg a nép, ha hagynák neki.

A beszéd kitér arra is, hogy Putyin háborús bűnöket követ el Ukrajna lerohanásával, menekültkrízist okoz, számtalan ember hal meg miatta. A maszkos alak hozzáteszi, hogy az oroszok szörnyű helyzetbe kerültek, országuk teljes gazdasági összeomlását és a 3. világháború kitörését pedig csak úgy lehet elkerülni, ha ha felszólalnak a háború és Putyin ellen.

Putyin feláldozza az orosz népet. Ezen a ponton a legbékésebb út, amivel befejezhetnék ezt a konfliktust, az lenne, ha fellázadnának Putyin ellen, és eltávolítanák a hatalomból

– hangzik el a vieóban.

Birkás Péter további cikkei Meghalt William Hurt, Oscar-díjas színészNem tetszik az oroszoknak, hogy a Facebookon sokan Putyin halálát kívánhatjákA Google új megoldással segítene a mobilok helyhiányán

The post A Putyin elleni lázadásra szólít fel az Anonyums first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés