:

Kiengedték a börtönből a német álörökösnőt, miután lejárt vízuma miatt fogták el

Kiengedték a börtönből a német álörökösnőt, miután lejárt vízuma miatt fogták el
  • 24.hu
  • 15 Mar, 2022
  • Címkék: #

Anna Sorokinról, aki Anna Delvey néven csalt ki több százezer dollárt áldozataiból, nemrég sorozatot készített a Netflix Inventing Anna címmel, ami bemutatta, hogyan verte át barátait és több bankot is úgy, hogy fényűző életet élve saját magát gazdag örökösnőként adta ki. 2017 nyarán tartóztatták le Kaliforniában, a csalásairól ebben a cikkben írtunk részletesen:

Kapcsolódó ?Volt egy vízióm, ami nem jött össze? ? influenszer lett a börtönből szabadult német álörökösnő Anna Sorokin február 12-én szabadult a börtönből, ahová azért került, mert magát egy német örökösnőnek hazudva több százezer dollárt csalt ki bankokból és egy barátnőjétől. Most sorozat készül a történetéből.

majd a bíróság tizenkét év börtönbüntetésre ítélte, melyből tavaly februárban szabadulhatott, jó magaviselet miatt. Egy hónappal később azonban ismét letartóztatták, mivel nem hagyta el az Egyesült Államokat annak ellenére sem, hogy lejárt a vízuma. Most úgy néz ki, kiengedték a New York-i börtönből és a New York Post szerint Németországba deportálják.

The post Kiengedték a börtönből a német álörökösnőt, miután lejárt vízuma miatt fogták el first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés