:

Exatlon Hungary All Star: Kása András szerint Kempf Zozo gyáva, mert taktikázik

Exatlon Hungary All Star: Kása András szerint Kempf Zozo gyáva, mert taktikázik
  • 24.hu
  • 15 Mar, 2022
  • Címkék: #

Hétfőn ismét folytatódott az Exatlon Hungary All Star, melyben a műsor végéhez közeledve változtattak a szabályokon, miszerint innentől kezdve dupla kiesések lesznek a pénteki adásokban. Emellett kiderült az is, hogy Gelencsér Tímea visszatért a szériába, mivel ez az első olyan évad, amelyben riporterként nem ő, hanem Nagy Réka szerepel.

Kapcsolódó Exatlon Hungary All Star: Gelencsér Tímea újra feltűnik a műsorban Elárulta, hogy a vetélkedő miatt utazott a Dominikai Köztársaságba.

A hétfői adás ahogy mindig, most is volt némi feszültség, amit jelen esetben a pénteki párbaj okozott. A kék színnel jelzett csapat összegyűlt, hogy átbeszéljék gondolataikat a verseny kapcsán, majd Kása András véleményezte a másik csapat tagját, Kempf Zozót, mert szerinte gyáván viselkedett.

Azok az emberek, akik taktikáznak és nem szívből küzdenek, előbb utóbb azt kapják majd, amit megérdemelnek. Itt van egy olyan szereplő a Bajnokoknál, én kimondom, a Zozo, aki már másodszorra húzza meg magát a szoknya mögött. Engem úgy neveltek világéletemben, hogy amikor felnövök és vannak olyan dolgok, amiért a tetteimet vállalni kell, akkor oda kell állni. Ez egy nagy gyávaság

? mondta, utalva a pénteki párbajra, ahol gyenge helyett erős játékost küldtek ki. Tóth Dávid szerint azonban a játékszabályok nem tiltják a taktikázást, emiatt nem is érti, mi a probléma ezzel.


The post Exatlon Hungary All Star: Kása András szerint Kempf Zozo gyáva, mert taktikázik first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés