:
Breaking News

Schmuck Erzsébet: Polt Péter az elmúlt években a bűnüldözés helyett a bűnpártolást tekintette fő munkájának

Schmuck Erzsébet: Polt Péter az elmúlt években a bűnüldözés helyett a bűnpártolást tekintette fő munkájának
  • 24.hu
  • 15 Mar, 2022
  • Címkék: #

Schmuck Erzsébet, az LMP társelnöke következett a saját beszédével, aki felolvasta az ellenzék kormányváltó 12 pontjának következő elemét, ami az úrbéli viszonyok megszüntetésére irányult. Követelik, hogy az EU-s pénzeket ne a nagybirtokos oligarchák kapják, hanem a gazdák.

Követeljük az igazságszolgáltatás és a bírói függetlenség visszaállítását, folytatta Schumck, mert mint mondta, jogbiztonság nélkül nincs szabadság.

Márpedig mindannyian tudjuk, hogy az igazságszolgáltatás Magyarországon egyre inkább politikai érdekeket szolgál. Mi vissza fogjuk állítani az igazságszolgáltatás függetlenségét. Megszüntetjük a politikai nyomást a bíróságokon és felszabadítjuk az ügyészséget Polt Péter hatalma alól. Mert Polt Péter az elmúlt években a bűnüldözés helyett a bűnpártolást tekintette fő munkájának

– magyarázta.

Varga Jennifer / 24.hu

Hatalmas tétje van az áprilisi választásoknak, mondta, de együtt lehetőség van szerint megvédeni a szabadságot, a jogállam lebontását.

The post Schmuck Erzsébet: Polt Péter az elmúlt években a bűnüldözés helyett a bűnpártolást tekintette fő munkájának first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés