:

Újabb botrány Indian Wellsben: meccs közben összeomlott, zokogott a volt világelső

Újabb botrány Indian Wellsben: meccs közben összeomlott, zokogott a volt világelső
  • 24.hu
  • 15 Mar, 2022
  • Címkék: #

Sima kétszettes vereséget szenvedett és kiesett Viktorija Azaranka az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna 3. fordulójában, de a fehérorosz sportoló mérkőzése nem akármilyen közjátékot hozott.

Kapcsolódó Addig zavarták bekiabálásokkal, míg a pályán sírta el magát a volt világelső Volt már korábban is hasonlóra példa, de Oszaka Naomi most képtelen volt kiverni a fejéből a történteket.

Az első szettet a 17. helyen kiemelt Jelena Ribakina 6:3-ra megnyerte, a második játszmában azonban 2:2-nél Azaranka kettős hibát vétett és teljesen összeomlott. A 13. kiemelt sportoló nem tudta visszatartani a könnyeit, előrehajolt, majd leguggolt és zokogni kezdett.

A váratlan eset meglepte a székbírót is, aki lement a játékoshoz, és megkérdezte, segíthet-e. Azarenka csak annyit válaszolt háromszor is, hogy, ?sajnálom?, de többet nem tudott mondani.

Ezt Ribakina sem hagyta szó nélkül, a játékvezetőhöz fordult, hogy megtudja, mi történt. Később nehezményezte is a kialakult helyzetet.

Senki sem érti, mi történt. Ha ápolást vagy orvost kért volna, megértem. De megálltunk pár percre, majd folytattuk a játékot. Szerintem a szabályok ezt nem engedik meg, figyelmeztetést kellett volna kapnia

? mondta.

A mérkőzés végül folytatódott, a korábbi világelső 6:3, 6:4-re kikapott, majd sietve elhagyta a pályát.

Több sajtóorgánum is feltételezi, hogy összeomlásának oka az Ukrajna elleni invázió lehetett, ugyanis Fehéroroszországot is súlyos szankciókkal sújtották az oroszokhoz fűződő szoros kapcsolat miatt.

Azarenka korábban azt írta közösségi oldalán, hogy szívszorító látnia, hogy a háború mennyi ártatlan embert érint.

Azóta azonban törölte az Instagram- és a Twitter-profilját is.

The post Újabb botrány Indian Wellsben: meccs közben összeomlott, zokogott a volt világelső first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés