:

Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 16 Mar, 2022
  • Címkék: #

2022. március 16., szerda

Friss hírek: ?Elég volt, hogy senkiként kezelnek minket!? ? országszerte sztrájkolnak a pedagógusok, percről percre közvetítjük az eseményeket. Napokon belül eldől, csődbe megy-e Oroszország. Oroszország fizetésképtelenségével érne fel a Fitch nemzetközi hitelminősítő értékelése szerint, amennyiben az orosz állam nem amerikai dollárban fizeti ki ? 30 napon belül ? a szerdán esedékes, dollárkötvények után járó kamatokat. A világon 461 648 398 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma pedig 6 051 225 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint szerda reggeli adatai alapján. Három napig sem állta az élet próbáját Kásler Miklós rendelete, amely március 9-én szabályozta, hogy miként juthatnak egészségügyi ellátáshoz az ukrajnai orosz invázió elől menekülők. Jelentős lassulással kezdte az évet a gyógyszerforgalom: csaknem 6,6 százalékkal, 47,3 milliárd forintra esett a költés a vényköteles termékekre januárban. Eddig másfél millió ukrán gyerek vált menekültté. Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

A III., Kolostor úton a Kiscelli utca felé a körforgalom előtt útszűkületen kell áthajtani vízvezeték-építése miatt. Az V. Nádor utcában a Széchenyi utca után útszűkületre számítsanak vízvezeték-javítás miatt. A XI., Kapuvár utcában a Sáfrány utca közelében útszűkületre számítsanak építkezés miatt. A Pesti úton a Szent kereszt tér közelében szakaszos útszűkületre kell készülni felújítás miatt. Egyirányúsítják a XX., Török Flóris utcát a Kalmár Ilona sétánytól a Nagysándor József utca felé csatorna-felújítás miatt. Az V., Apáczai Csere János utcában a Vigadó utcától a Deák Ferenc utcáig útszűkületre készüljenek vízvezeték-felújítás miatt.

BKK:

105-ös autóbusz vonalán kísérleti jelleggel egy hidrogén meghajtású autóbusz is közlekedik, melyet díjmentesen lehet kipróbálni. A 60-as villamos nem közlekedik. A 6-os villamos nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhatnak. A Pest felé közlekedő 931-es autóbusz a Margit híd, budai hídfő H megállónál a 6-os pótlóbusz megállójában áll meg. A 13-as, a 13A, a 88-as, a 113-as és a 113A autóbusz  Damjanich utca megállóját mindkét irányban áthelyezték. A 250-es és a 250B autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Jogar utca megállót. Mai időjárás: Borult idő lesz. 7 és 16 fok között alakul a hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnap: Henrietta Deviza középárfolyam: EUR 381,23
USD 347,58
CHF 372,98
GBP 454,46
+1:

Milyen variáns jön az omikron után?

The post Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés