:

Őrült formában tért vissza a legjobb orosz kézis

Őrült formában tért vissza a legjobb orosz kézis
  • 24.hu
  • 16 Mar, 2022
  • Címkék: #

Az ukránok elleni háború miatt a külföldi sportolók nagy része távozott Oroszországból (vagy vissza sem tért oda), így történt ez a Rosztov-Don női kézilabdacsapatánál is. Azonban éppen a legnehezebb helyzetben kapott váratlan erősítést a klub a világ egyik legjobb játékosának visszatérésével.

Kapcsolódó Hlavaty Tamás orosz kézicsapatnál lett vezetőedző Megbízottként irányítja a Bajnokok Ligájából kizárt Rosztov-Dont.

Miután a rosztovi keretből Grace Zaadi, Anna Lagerquist és Viktorija Borscsenko, valamint Per Johansson edző távozott, a klub váratlanul bejelentette, hogy Anna Vjahirjeva már a keddi, CSZKA Moszkva elleni összecsapáson visszatér.

Kapcsolódó ?Azt hittem, meg fogok halni? ? a kézilabdázókat is fenyegeti a kiégés veszélye 2010 óta többen is elismerték, ebben szenvednek, most két orosz klasszis vonult vissza ideiglenesen.

A világ egyik legjobb játékosának tartott jobbátlövő ? aki a franciákkal szemben elveszített tokiói olimpiai döntőt követően ideiglenesen visszavonult ? 2021. augusztus 8-a óta először lépett pályára.

A mérkőzést a moszkvaiak 34-30-ra megnyerték, ám Vjahirjeva 11 góllal a meccs legjobbja lett.

The post Őrült formában tért vissza a legjobb orosz kézis first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés