:
Breaking News

Pumped Gabo: Több zsét a tanároknak!

Pumped Gabo: Több zsét a tanároknak!
  • 24.hu
  • 16 Mar, 2022
  • Címkék: #

A január 31-i, kétórás figyelmeztető sztrájk után március 16-án országszerte határozatlan idejű sztrájkot indítanak a pedagógusok. A szakszervezetek arra kérik a szülőket, hogy szerdán, csütörtökön és pénteken ne vigyék iskolába a gyermekeket. Az eseményeket élőben követjük a 24.hu-n.

Kapcsolódó ?Érezhető volt, hogy nyomást gyakorolnak" ? országszerte sztrájkolnak a pedagógusok, több ezer diák tüntet Budapesten Percről percre közvetítjük az országos pedagógussztrájkot.

A sztrájkról a Partizán is élőben tudósított Hatvanban, Gulyás Márton oldalán Pumped Gabo is a műsor része volt. Az Instagram-sztár természetesen közösségi oldalán is aktívan tolta a kontentet, a maga módján hangsúlyozva az ügy fontosságát. Mint kiderült, még egy ?több zsét a tanároknak? feliratú táblát is készített, amit kézbe is fogott az utcán ? ezt a 24 órán át elérhető Instagram történetében lehet megtekinteni.

Gyerekek, ez a tábla el lesz árverezve, és az adomány az menni fog a tanároknak

? mondta később, közelebbről is megmutatva az általa dedikált táblát. A követőit továbbá arra kérte, hogy támogassák anyagilag is a pedagógusokat, hiszen nagyon fontosak.

Pumped Gabo egyébként idén már harmadszorra áll ki egy fontos ügy mellett. Január végén pucéran szállt bele a Fertő tavi beruházásba, nemrég pedig ismét a ruháitól megszabadulva kampányolt azért, hogy fegyverek helyett élelemmel és menedékkel támogassuk Ukrajnát.

Kapcsolódó Pumped Gabo pucéran kampányol azért, hogy fegyverek helyett élelemmel és menedékkel támogassuk Ukrajnát Nem akarja, hogy Magyarországnak is be kelljen kapcsolódnia a háborúba.

The post Pumped Gabo: Több zsét a tanároknak! first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés