:

Zámbó Krisztián: Szakmailag mindent megéltem, így már igazán csak a családalapítás gondolata motivál

Zámbó Krisztián: Szakmailag mindent megéltem, így már igazán csak a családalapítás gondolata motivál
  • 24.hu
  • 16 Mar, 2022
  • Címkék: #

Ahogy mindig, a Sztárban Sztár! műsorában hétről hétre búcsúzniuk kell a nézőknek egy versenyzőtől. A legutóbbi adásban Zámbó Krisztián kapta a legkevesebb szavazatot, aki Britney Spearsként örvendeztette meg a nézőket előadásával. Kiesése után a Blikk lapnak adott interjút, ahol az internetezők kérdéseire is válaszolt. Elmondta például, hogy szerinte hiányozni fog a műsorból az a nyugtató hangulat, amit az ő személye vitt idézett elő a stúdióban.

A kiesést követően rengeteg időm szabadult fel. Zsuzsikával már régóta tervezzük a lagzit, hiszen tizenegy éve alkotunk egy párt. Számomra az esküvő jelenti a jövőt, a családalapítás a legfontosabb. Szakmailag mindent megéltem, így már igazán csak a családalapítás gondolata motivál.

Ezután pedig arra is kitért, hogyan érzi magát azzal kapcsolatban, amikor apjához, Zámbó Jimmyhez hasonlítják.

Természetesen nem tudok négy és fél oktávot kiénekelni, de rengeteg saját szerzeménnyel és hatalmas nézettséggel büszkélkedhetek. Ennek fényében nem tartom szépnek, amikor Jimmy fia, Krisztiánként, vagy egyéb hasonló módon hivatkoznak rám. Ő számomra nem Jimmy, hanem az édesapám, és ebből kifolyólag nekem is van saját nevem. Ugyanakkor, félreértés ne essék, iszonyatosan büszke vagyok rá, hogy egy ilyen nagyszerű ember gyermeke lehetek.

The post Zámbó Krisztián: Szakmailag mindent megéltem, így már igazán csak a családalapítás gondolata motivál first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés