:

Undorodik magától a nő, aki lemondta kislánya első születésnapi partiját, hogy megleckéztesse

Undorodik magától a nő, aki lemondta kislánya első születésnapi partiját, hogy megleckéztesse
  • 24.hu
  • 17 Mar, 2022
  • Címkék: #

Szétszedték a kommentelők az anyukát, aki lemondta a lánya születésnapi buliját, hogy megleckéztesse a gyereket ? írja a Mirror.

A nő Redditen tette közzé történetét. Azt írta, hogy lánya, Abby nemrég töltötte be a 11. életévét, ezért azt tervezték, hogy születésnapi bulit szerveznek neki, amire meghívják az osztályába járó lányokat is. Abby autizmussal és ADHD-val él, nehezen talál magának barátokat. Ez lett volna az első születésnapi bulija, amin nem csak családtagok vesznek részt.

Sajnos, legjobb barátja, Taylor nem tudott eljönni, mivel családjával elutaztak azon a hétvégén.

A buli előtti napon megengedtem Abbynek, hogy felhívja az osztálytársait, mikor és hol lesz a buli. Közben végig hallgatóztam

?meséli az anyuka.

Az egyik lány megkérdezte Abbyt, hogy jön-e Taylor a buliba, mire a lány azt válaszolta, hogy ?béna, nem tud jönni?. Anyja ezután kérdőre vonta a lányát, hogy miért beszélt így a barátjáról, azt is mondta, hogy Taylor “szíve fájna”, ha tudná, mit mondott róla.

Abby elmondta, hogy nem gondolta komolyan, de az anyuka szerint szörnyen viselkedett, ezért úgy döntött, lefújja a születésnapi bulit, hogy a lánya megtanulja, nem szabad így beszélnie másokról.

Felhívtam mind a 12 meghívott lányt,és elmagyaráztam nekik, hogy azért nem lesz buli, mert csúnyákat mondott Taylorról

– mondta a nő.

Egy héttel később Taylor meglátogatta Abbyt, és elmondta neki, hogy szerinte túl szigorú volt a büntetés, így gondolja az ő anyukája is, és több meghívott kislányé is. Az anyuka a Reddit népéhez fordult, hogy jól cselekedett-e.

Egy hozzászóló szerint megalázta a lányát, tönkretette első szülinapi élményét, mások azt emelték ki, hogy az anyuka annyira kegyetlen volt, hogy más szülőknek kellett megvédeniük a lányát.

Egy kommentelő megjegyezte, hogy egy 11 éves lány szavait nem szabad komolyan venni, a gyerekek viccelődnek a bántás szándéka nélkül, szerinte is túlzó volt a bünetés. Egy másik felhasználó tökéletesen értette Abby viselkedését.

“ADHD-s vagyok és autista. A humorom nagyon furcsa, és a legtöbb ember nem érti? ? írta a hozzászóló, aki elárulta, hogy ő is gyakran elsőre kimondja, ami az eszébe jut, végig sem gondolja, hogy megbánthat valakit. Szerinte Abby nagyon csalódott volt, amiért a barátja nem jön, ezért mondta azt, amit.

Az anyuka a kommentek után elismerte, hogy hibázott.

Tévedtem, undorodom magamtól

? írta.

Az anyuka később bocsánatot kért a lányától, elmondta neki, hogy jó gyereknek tartja, a kislány pedig megbocsájtott neki. A nő megígérte, hogy bepótolják a bulit, arra kérte Abbyt, hogy találja ki, hogyan ünnepelné meg a (pót)születésnapját és kiket hívna meg.

The post Undorodik magától a nő, aki lemondta kislánya első születésnapi partiját, hogy megleckéztesse first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés