:
Breaking News

Tóth Gabi elismerő oklevelet kapott Kárpátaljáról, mert ?önzetlen tettekkel segítette a menekülteket?

Tóth Gabi elismerő oklevelet kapott Kárpátaljáról, mert ?önzetlen tettekkel segítette a menekülteket?
  • 24.hu
  • 17 Mar, 2022
  • Címkék: #

Tiszahát Ökológiája és Kulturális Hagyományai Közhasznú Egyesület köszönetet és elismerést nyilvánít Krausz-Tóth Gabriella részére, mindazért az önzetlen tettéért, amivel támogatja a Kárpátaljai háborús övezetekből érkezett menekülteket, és az otthon maradt családjaikat

? olvasható az elismerő oklevélben, melyet maga az egyesület elnöke, Máté János is aláírt.

Az énekesnő Instagram-sztorijai között osztotta meg egy sírós fejű és egy imádkozó kezet ábrázoló emoji kíséretében, milyen ajándékot kapott. Azt nem részletezte egyik fél sem, hogy mindezt mivel érdemelte ki az énekesnő egészen pontosan.

Tóth Gabit ugyanakkor nemrég kommentelők kóstolgatták egyik posztja kapcsán, amelyre ő úgy vágott vissza, az orosz-ukrán helyzet nagyon is foglalkoztatja, egészen pontosan úgy: ?20 tonna adomány, 35 család hosszútávú szállása, fuvarozása? 3 nap alatt! Ne ítélj, mert nem látod!?.

Kapcsolódó Bekóstolták Tóth Gabit a kommentelők, ő meg azzal vágott vissza, mennyit segített már az ukrán menekülteken Követőinek nem tetszett a poszt, amit kitett.

The post Tóth Gabi elismerő oklevelet kapott Kárpátaljáról, mert ?önzetlen tettekkel segítette a menekülteket? first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés