:
Breaking News

Áprilisban visszatér az ATV-re az ország legnehezebb kvízműsora

Áprilisban visszatér az ATV-re az ország legnehezebb kvízműsora
  • 24.hu
  • 18 Mar, 2022
  • Címkék: #

Áprilistól júniusig ismét az ország legokosabbjait keresi Rónai Egon az ATV korábban nagy sikerrel futó kvízműsorában, az 500 ? Az ország géniuszában ? árulta el Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója a SorozatWikinek.

Németh azt is megosztotta, hogy ősszel egy másik műveltségi vetélkedő is feltűnik a csatorna kínálatában:

Szembe megyünk az árral, célunk az intelligens szórakoztatás. Három évvel ezelőtt a televízió egyik legsikeresebb produkciója volt az 500, melynek műsorvezetője idén is az ATV ikonikus arca, Rónai Egon lesz. Ősszel pedig terveink szerint újra látható lesz másik sikeres vetélkedőnk, a Géniusz, Gundel Takács Gáborral.

Az 500 második évada április 19-től kedd, szerda és csütörtök esténként lesz látható az ATV-n, amelyet Wisinger János, a műsor producere a csatorna történetének egyik legsikeresebb műsorának nevezett:

A televíziózás történetének egyik legnehezebb kvízműsorában a nyeremény most is 50 millió forint lesz. A vetélkedő felvételei már zajlanak az ATV stúdiójában, a nézők pedig pár héten belül megtudhatják, lesz-e olyan versenyző, aki a világon először meg tud válaszolni 500 kérdést anélkül, hogy egymás után háromszor hibázna. A műsort most is ugyanazok a szakemberek készítik, mint a 2019-es szezont, illetve a szintén az ATV-n futó, nagy sikerű Géniuszt.

Ahogy szavaiból kiderül, a három évvel ezelőtt debütáló műsorban eddig még egyetlen játékosnak sem sikerült megválaszolnia mind az 500 kérdést. Tény, hogy nem túl egyszerű feladat: a játékosoknak mindössze öt másodpercük van felelni a kérdésekre, három, zsinórban adott rossz válasz után ki is esnek.

The post Áprilisban visszatér az ATV-re az ország legnehezebb kvízműsora first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés