:
Breaking News

Exatlon Hungary All Star: Szabó Dorka után újabb Bajnok távozott a versenyből

Exatlon Hungary All Star: Szabó Dorka után újabb Bajnok távozott a versenyből
  • 24.hu
  • 19 Mar, 2022
  • Címkék: #

Kemény napokat éltek meg a Bajnokok az Exatlon Hungary All Star e heti adásaiban. Csütörtökön Szabó Dorka és Tóth Janka párbajoztak házon belül, előbbinek búcsúznia kellett a csapattól.

Kapcsolódó Exatlon Hungary All Star: Fogyatkoznak a Bajnokok, kiesett Szabó Dorka Tóth Janka folytathatja a műsort a párbaj után.

A tegnapi végjátékon sem sikerült teljesíteniük, a Kihívók 10:0-ra nyertek velük szemben, a Bajnokoknak egyetlen pontot sem sikerült szerezniük. A párbajozók így ismét közülük kerültek ki, a leggyengébb statisztikájú versenyző Tóth Dávid volt, aki végül Kempf Zozóval mérte össze az erejét, de alulmaradt vele szemben.

Az olimpiai bajnok kajakozó úgy érzi, az idei évadban nem tudta azt a teljesítményt hozni, amit elvárt magától és amire a Bajnokoknak szüksége lett volna, így bár sajnálja, hogy távozik, véleménye szerint a csapatának így nagyobb esélye lesz a Kihívókkal szemben. A legjobban a csapattársai fognak neki hiányozni a versenyből, elmondása szerint sikerült olyan baráti kapcsolatokat kialakítania, amikből még bármi lehet.

The post Exatlon Hungary All Star: Szabó Dorka után újabb Bajnok távozott a versenyből first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés