:

?Sajnos ez így tovább már nem tud menni? ? könnyeivel küzdve nyilatkozott visszavonulásáról Kovács Anna

?Sajnos ez így tovább már nem tud menni? ? könnyeivel küzdve nyilatkozott visszavonulásáról Kovács Anna
  • 24.hu
  • 19 Mar, 2022
  • Címkék: #

Az ötvenszeres válogatott kézilabdázó, Kovács Anna korábban már jelezte, hogy folyamatos fájdalmai miatt a szezon végén visszavonul. ?Szerettem volna még magas szinten játszani, nem akartam 30 évesen befejezni. Jelenleg minden egyes nap egy pokol számomra, olyan fájdalmaim vannak, hogy nagyon nehéz ezt tovább csinálni? ? mondta a folytonos térdsérüléssel bajlódó játékos.

Kapcsolódó ?Minden egyes nap pokol a számomra? ? újabb magyar válogatott kézilabdázó vonul vissza Kovács Anna mindössze 30 évesen fejezi be a szezon végén.

Kovács pénteken az NB I-ben hét góljával a Mosonmagyaróváron 31-23-ra győztes Debrecen legeredményesebb játékosa volt csereként beállva is. A találkozó után könnyeivel küzdve nyilatkozott az M4-nek, arról beszélt, hogy biztosan véget ér a karrierje a fájdalmai miatt.

Sajnos ez így már nem tud tovább menni

? mondta Kovács, aki ebben a szezonban tizenhárom mérkőzésen huszonkilenc gólt szerzett. Azt is elárulta, hogy már csak egy-egy meccsre tudja összeszedni magát.

The post ?Sajnos ez így tovább már nem tud menni? ? könnyeivel küzdve nyilatkozott visszavonulásáról Kovács Anna first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés