:

Chema Rodríguez döntetlennel debütált a kéziválogatott élén

Chema Rodríguez döntetlennel debütált a kéziválogatott élén
  • 24.hu
  • 19 Mar, 2022
  • Címkék: #

A magyar keretből Máthé Dominik, Győri Mátyás, Sunajko Stefan, Rosta Miklós, Lékai Máté, Bánhidi Bence, Bodó Richárd és Bóka Bendegúz is hiányzott, de a németek is meglehetősen tartalékos összeállításban léptek pályára.

Kapcsolódó ?Sajnos ez így tovább már nem tud menni? ? könnyeivel küzdve nyilatkozott visszavonulásáról Kovács Anna Kovács Anna már korábban jelezte, a szezon végén visszavonul. A kispadról beszállva azért így is a legeredményesebb játékos volt az NB I-es rangadón.

Eleinte támadásban és védekezésben sem játszott hatékonyan a magyar csapat, amely a hetedik percben már 5-2-es hátrányban volt. A németeknek támadásban nem igazán kellett megerőltetniük magukat, átlövésből könnyedén szerezték góljaikat, a vendégek azonban Pedro találataival a 13. percben egyenlítettek.

A 19. percben vezetett először az egyre pontosabb támadásokat vezető magyar együttes, ám ezt követően Julius Kühn vezérletével egy 5-1-es sorozatot produkáltak a házigazdák. A hajrában Pedro találataival ismét visszazárkózott a magyar válogatott, de mivel a védekezés továbbra sem volt kellően hatékony, a szünetben 17-16-os hátrányban volt.

??

A 37. percben egy rosszul sikerült védőmozdulat miatt Ancsin Gábor piros lapot kapott, ennek ellenére 24-23-nál megint összejött a fordítás. Némileg javult a védekezés, de leginkább Székely Márton védéseinek volt köszönhető a magyarok 4-1-es szériája.

A hazaiak egy ugyanilyen sorozattal válaszoltak, az utolsó öt perc pedig döntetlen állásról kezdődött. Két elrontott magyar támadás után a németek is hibáztak, így a meccs utolsó támadását a vendégek vezethették, de a játékvezetők elvették a labdát, így 31-31 lett a végeredmény.

A hazaiaknál Fabian Wiede nyolc, Kühn öt góllal zárt, a magyar kapuban Mikler Rolandnak egy, Székely Mártonnak kilenc védése volt.

Az áprilisi világbajnoki selejtezőkre készülő két válogatott vasárnap 17.15-től Kasselben ismét megmérkőzik egymással.

Felkészülési mérkőzés

Németország ? Magyarország 31-31 (17-16)
a magyar gólszerzők: Pedro 7, Juhász 4, Kovacsics 4, Szita 3, Hanusz 3, Szöllősi 2, Ligetvári 2, Balogh Zs. 2, Leimeter 2, Topic 1, Fazekas 1.

The post Chema Rodríguez döntetlennel debütált a kéziválogatott élén first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés