:

?Mentőt akartam hívni, mert nem kaptam levegőt? ? Háfra Noémi pánikbetegséggel küzdött

?Mentőt akartam hívni, mert nem kaptam levegőt? ? Háfra Noémi pánikbetegséggel küzdött
  • 24.hu
  • 19 Mar, 2022
  • Címkék: #

Ferencvárosi pályafutása alatt pánikbetegséggel küzdött, ami nem csak egy-egy mérkőzésen, de még vezetés közben is rátört, nyilatkozta a Győri Audi ETO KC válogatott balátlövője, Háfra Noémi a Kézivezérlés Extrában.

Kapcsolódó ?Sajnos ez így tovább már nem tud menni? ? könnyeivel küzdve nyilatkozott visszavonulásáról Kovács Anna Kovács Anna már korábban jelezte, a szezon végén visszavonul. A kispadról beszállva azért így is a legeredményesebb játékos volt az NB I-es rangadón.

A 23 éves, junior világbajnok játékos 2017 októberében mutatkozott be a felnőtt válogatottban, a 2018-as Európa-bajnokságon beválasztották az All Star-csapatba.

A problémák ezt követően jelentkeztek, azt mesélte, hogy a kevés pihenés, és az állandó tétmeccsek az utánpótlás világversenyektől és felnőtt válogatottságtól a bajnokikig és BL-mérkőzésekig annyira lefárasztották, hogy volt időszak, amikor úgy érezte, elég volt.

?Pánikbetegség fogott el. Előfordult, hogy egy fehérvári meccsen egy félidőt nem tudtam lejátszani, mert elzsibbadtak a karjaim, a lábaim. Nem kaptam levegőt, hányingerem volt?

Megesett, hogy vezetés közben jött rám. Félre kellett állnom, már mentőt akartam hívni, mert nem kaptam levegőt

? mesélte.

Hozzátette, a tavalyi, tokiói olimpia után fordult pszichológushoz, most már nem fogja el a remegés vagy a légszomj, ha edzenie kell vagy meccsen lép pályára.
2021 nyarán szerződött az ETO-hoz, ahol most már úgy érzi, kijön a gödörből és reméli, hogy egyre több játékidőt kap majd.

?Nem bántam meg a klubváltást, annyi segítséget, figyelmességet kapok, ami sokkal többet ér nekem, mint bármi más.?

The post ?Mentőt akartam hívni, mert nem kaptam levegőt? ? Háfra Noémi pánikbetegséggel küzdött first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés