:

Nyári Dia: Ugye az én fiamnak is lesznek még ilyen pedagógusai?

Nyári Dia: Ugye az én fiamnak is lesznek még ilyen pedagógusai?
  • 24.hu
  • 20 Mar, 2022
  • Címkék: #

Március 16-án országszerte határozatlan idejű sztrájkot indítottak pedagógusok, a szakszervezetek arra kérték a szülőket, hogy szerdán, csütörtökön és pénteken ne vigyék iskolába a gyermekeket. Szombaton körülbelül tízezren tüntettek Budapesten a modern oktatásért és a megalázó tanárbérek ellen.

Kapcsolódó A megalázó tanárbérek ellen, a modern oktatásért tüntettek szombaton Budapesten Tudósítónk szerint kifejezetten sok diák is kiment a Kossuth térre a szombat délutáni ?nagy kockásinges találkozóra?.

Nyári Dia a mozgalomhoz kapcsolódva az Instagramon tett közzé egy posztot, melyben kislánykori fotója mellett név szerint méltatja szeretett tanárait, remélve, hogy az ő fiának is megadatik még mindaz az emberség, gyengédség, humor és támogatás, amit ő kapott annak idején.

Kropfné Knipp Mária Marcsi néni, Bodó Veronika, Földing Ottó, Berzai Ágota, Lukács Lilla. Ők azok a tanáraim többek között, akik nélkül ma sokkal kevesebb lennék. Mit kaptam tőlük?! Marcsi nénitől gyengédséget, mikor beestem kis pisisként az iskolapadba, Vera nénitől alázatot az irodalom iránt, Ottó tanár úrtól egy összetartó középiskolai osztályt (és hogy futni jó, csak akkor még nem tudtam), Ágota tanárnőtől emberséget, humort, és szeretet az angol Iránt, Lillától pedig szorgalmat, a legérdekesebb, legegyértelműbb történelem órákat (pedig az első osztályai között voltunk). Ugye az én fiamnak is lesznek még ilyen pedagógusai?! Legyenek

? írta bejegyzésében a műsorvezető.

A poszt alatt egyébként Nyári Dia egykori kistanítója is bejelentkezett, mondván, még mindig emlékszik, ahogyan a fotón látható kislány majd? kiesik a padból, annyira jelentkezik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

N y a? r i D i a (@nyaridia) által megosztott bejegyzés

The post Nyári Dia: Ugye az én fiamnak is lesznek még ilyen pedagógusai? first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés