:

Bár öt jelölése is van, Kanye Westet kitiltották a Grammy-gála színpadáról

Bár öt jelölése is van, Kanye Westet kitiltották a Grammy-gála színpadáról
  • 24.hu
  • 20 Mar, 2022
  • Címkék: #

Kanye West az elmúlt időszakban igen zavarba ejtő online ámokfutásba kezdett. Posztjaiban időről-időre ekézte volt feleségét és annak párját, Pete Davidsont, utóbbit két klipjében rituálisan el is tette láb alól.

Kapcsolódó Kanye West új videóklipjében a rá hasonlító alak élve elássa a gyurmából megformált Pete Davidsont Miután a rapper nyomja közben a szöveget, esélyes, hogy ezek utalások a humorista felé.

Az Instagram a napokban 24 órára le is tiltotta a rapper fiókját, miután sokadjára is szembement az oldal irányelveivel. Legutóbb Trevor Noah-t, a Daily Express című talkshow műsorvezetőjét ócsárolta, rá rasszista jelzőket is használt, tette mindezt azért, mert Noah a saját műsorában poénokat faragott Kardashian és West válásából. A műsorvezető egyébként egészen véletlenül a Grammy-gála házigazdája is lesz április harmadikán, melyen a People információ szerint a rapper nem léphet fel egy új döntés okán.

Kapcsolódó Kanye West fiókját egy napra felfüggesztette az Instagram, mert rasszista beszólásai voltak Nem tetszett neki, ahogy egy műsorvezető a válásáról beszélt.

Bár Westet idén öt Grammy-díjra jelölték, az online térben tanúsított magatartása miatt a szervezők úgy döntöttek, hogy nem engedik fellépni az április harmadikai eseményen. Mindezt a rapper képviselője erősítette meg a lapnak, elmondva, hogy a döntésben szerepe volt annak is, hogy a képbe az est házigazdája is bekerült.

Kanye West profilja időközben ismét elérhető az Instagramon, posztjait azonban ismét egytől-egyig letörölte.

The post Bár öt jelölése is van, Kanye Westet kitiltották a Grammy-gála színpadáról first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés