:

Még álmában is támogathatja Ukrajnát a Zelenszkij fejével ellátott párnákkal

Még álmában is támogathatja Ukrajnát a Zelenszkij fejével ellátott párnákkal
  • 24.hu
  • 20 Mar, 2022
  • Címkék: #

Jó hírünk van azoknak, akik megosztanák az ágyukat az utóbbi időben már-már szexszimbólummá váló ukrán elnökkel, Volodimir Zelenszkijjel. Egy cseh tervező, Tomas Brinek ugyanis azt találta ki, hogy a honlapján elkezd olyan párnákat árusítani, amelyek rányomtatják Zelenszkij fotóját, a bevételt pedig felajánlja a háború áldozatainak megsegítésére.

Sokan, főleg a szebbik nemhez tartozók, valamiféle szexszimbólumnak tekintik őt, ezért jött az ötlet, hogy készítsek egy olyan párnát, amely úgy néz ki, mintha valóban az ágyukban lenne

? idézi a tervező Reutersnek adott nyilatkozatát a New York Post.

A kézzel készített termékeken a 44 éves Zelenszkij katonai zöldbe öltözve, szemérmes mosollyal az arcán látható.

A pihe-puha párnákból azóta több ezer darabot adtak el a világ minden tájára, és jelenleg is csak úgy lehet rendelni belőlük, hogy majd áprilisban küldik útnak a párnákat Csehországból. A tervező azonban nem a saját zsebe megtömésére használja a háborút, a bevételt egy jótékonysági szervezetnek ajánlja fel, amely a háború által érintett ukránokat segíti.

A Reuters hét eleji beszámolója szerint eddig 420 ezer cseh koronát, azaz több mint 6,3 millió forintot gyűjtöttek össze az 570 koronás (8600 forintos) áron megvásárolható Zelenszkij-párnák eladásával.

Az ötlet igazából viccnek indult, de van ez a komoly oldala, hogy a bevételből jót tehetünk Ukrajnának

? fogalmazott Brinek.

A párnát itt lehet jobban szemügyre venni, vagy akár megrendelni.

The post Még álmában is támogathatja Ukrajnát a Zelenszkij fejével ellátott párnákkal first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés