:
Breaking News

Új lakás helyett egy ?horrorfilmbe illő?, sokak szerint Nicolas Cage-et ábrázoló szobrot talált

Új lakás helyett egy ?horrorfilmbe illő?, sokak szerint Nicolas Cage-et ábrázoló szobrot talált
  • 24.hu
  • 20 Mar, 2022
  • Címkék: #

A Nagy-Britanniában élő Jess Hogan éppen ingatlanokat nézegetett az interneten, amikor egy bizarr hirdetésbe botlott, amelynek virtuális bejárásakor egy életnagyságú, vallásos témájú szobrot is talált. A dorseti Poole-ban található négyágyas ház egyik szobájában elhelyezett szobor szerinte nagyon hasonlít Nicolas Cage-re, ezért meg is osztotta a képet róla a Twitterén.

A bejegyzés pedig akkora érdeklődést váltott ki az interenetezőkből, hogy számos bulvárlap, így a Sun is felfigyelt rá.

Szóval elmentem egy virtuális házbejárásra a Rightmove-on, és besétáltam egy szobába, ahol ez a dolog üdvözölt. Szent szar

? írta a fotóhoz a fiatal nő.

So I was doing a virtual house tour on rightmove and I “walked” into one room and was greeted by this thing holy shit pic.twitter.com/8fQT1em0lJ

? Jess Asstrophe? (@jessasstrophe) March 14, 2022


Az életnagyságú, faragott faszobor Assisi Szent Ferencet ábrázolja, aki a derekán rózsafüzért visel, és egy keresztet szorongat.

A 26 éves, pszichológusnak tanuló nő elmondta, hogy végigkattintotta a gyakorlatilag üres, 375 ezer fontért (közel 168 millió forintért) hirdetett ingatlanról készült pillanatképeket, és teljesen le volt tőlük nyűgözve mindaddig, amíg nem találkozott a faszoborral.

A furcsa felfedezést úgy élte meg, mint ?egy horrorfilm elejét?, a kommentelők pedig azzal viccelődtek, hogy a házban biztosan kísértet jár.

Az ingatlan eladója úgy érzi, a szobor pozitívhatással volt az életükre, de elismerte, hogy szerinte is ?sokkoló hatása? lehet egyesekre, akik ijedtükben ?kiugranak a bőrükből?, ha meglátják a szobrot.

A rengeteg kommentelő által Nicolas Cage-hez hasonlított szoborról a tulajdonosa azt is elárulta, hogy egyenesen Baliról hozatták, annyira lenyűgözőnek találták egy nyaralás alkalmával.

Valamint azt is, hogy a szobor lesz az utolsó dolog, amit az eladás után elvisznek a lakásból, mivel nagyjából 300 kilogrammot nyom.

The post Új lakás helyett egy ?horrorfilmbe illő?, sokak szerint Nicolas Cage-et ábrázoló szobrot talált first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés