:

Az Alec Baldwin által véletlenül lelőtt operatőr szülei Kijevben ragadtak

Az Alec Baldwin által véletlenül lelőtt operatőr szülei Kijevben ragadtak
  • 24.hu
  • 21 Mar, 2022
  • Címkék: #

Halyna Hutchins, az Alec Baldwin által véletlenül lelőtt operatőr szülei az oroszok által ostromlott Kijevben ragadtak, számolt be az operatőr férje, Matt Hutchins a Twitteren. Halyna Hutchins ugyanis ukrán származású volt, szülei, Olga és Anatolij Androsovics pedig jelenleg az ukrán fővárosban vannak. Mint a tweet fogalmaz, az operatőr szülei ?a legrosszabbra készülnek”.

Matt Hutchins elmondása szerint Halyna anyja most is ugyanabban a kórházban dolgozik, ahol már három évtizede, egyrészt, mert a ?hazájának szüksége van rá”, másrészt azért, mert nem tudnák elhagyni a várost. Halyna testvére, Szvetlána sikeresen elmenekült Rmániába hároméves kislányával, és Nyugat-Európa felé tart.

Halyna Hutchins Zsitomirban született 1979-ben, a Kijevi Nemzeti Egyetemen újságíróként diplomázott, később a Los Angelesben szerzett filmes diplomát. Tavaly októberben, a Rust című film forgatásán történt balesetben vesztette életét: Alec Baldwin kellékfegyverébe ugyanis éles lőszer került, a fegyver elsült, és eltalálta az operatőrt, aki belehalt a sérüléseibe. Férje mellett kilencéves kisfia gyászolja, az operatőr családja azóta beperelte a balesett több érintettjét, köztük Baldwint is.

The post Az Alec Baldwin által véletlenül lelőtt operatőr szülei Kijevben ragadtak first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés