:

Amy Schumer megpróbálta elintézni, hogy Zelenszkij elnököt meghívják az Oscar-gálára

Amy Schumer megpróbálta elintézni, hogy Zelenszkij elnököt meghívják az Oscar-gálára
  • 24.hu
  • 21 Mar, 2022
  • Címkék: #

Az idei Oscar-gálát jövő héten tartják meg, melynek egyik házigazdája Amy Schumer lesz. A színész egy interjúban Drew Barrymore talkshow-jában arról beszélt, bedobta az ötletet a műsor készítőinek, hogy elhívják valamilyen formában, akár videóhívással az ukrán elnököt, hogy ezzel is felhívják a figyelmet a február 24-én kirobbant háborúra.

Egy konkrét előadást tartottam nekik arról, hogy szeretném, ha Zelenszkij jelen lenne a gálán, akár videófelvételen, akár egy hívással vagy bárhogy, mert rengetegen nézik az Oscart. Nem én szervezem a műsort, úgyhogy nem enyém a végső szó. Szerintem egyértelműen nagy a nyomás, hogy olyan műsort hozzunk össze, amely egy estére elfeledteti a világ gondjait a nézőkkel, ezzel szemben nagyon sokan nézik a gálát, ami egy nagyon jó lehetőség arra, hogy legalább véleményezzünk egy-két dolgot. Van néhány poénom, amely a jelenlegi helyzetre utal. Persze, nagyon sok szörnyűség történik a mai világban, úgyhogy nehéz eldönteni, hogy melyiken legyen a fókusz.

A műsorban hozzátette, a készítők elkaszálták az ötletét, de ettől függetlenül mindent megtett, hogy megvalósítsa a tervet.

The post Amy Schumer megpróbálta elintézni, hogy Zelenszkij elnököt meghívják az Oscar-gálára first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés