:
Breaking News

Azonosították és örökre eltiltották a Fradi edzőjét megütő drukkert

Azonosították és örökre eltiltották a Fradi edzőjét megütő drukkert
  • 24.hu
  • 21 Mar, 2022
  • Címkék: #

A Gyergyói HK hétfői bejelentése szerint azonosították és örökre eltiltották azt a szurkolót, aki megütötte az ellenfél Ferencváros edzőjét a két együttes vasárnapi, a magyar bajnoki címvédő 7-0-s sikerével zárult mérkőzésén a jégkorong Erste Ligában.

Az erdélyi klub közösségi oldalán hétfőn tették közzé a két klub közös bejelentését, amely szerint

Fodor Szabolcstól elnézést kért a Gyergyói Hoki Klub vezetősége, az FTC Jégkorong vezetőedzője pedig nem tesz feljelentést a fizikai bántalmazásért. A támadót azonosították és örökre kitiltották a Gyergyó mérkőzéseiről.

Kapcsolódó Megütötték a Fradi edzőjét csapata 7-0-s győzelme után A tettest a jövőben minden meccsről kitiltják.

A két klub hisz abban, ?hogy az igazi sportbarátok képesek maguk közül kiszorítani a provokátorokat, illetve azokat, akik magukról megfeledkezve a fizikai bántalmazástól sem riadnak vissza?. A közös közleménnyel fejezték ki a nyilvánosság előtt a sportbarátságot, illetve azt, hogy túlléptek ?a rendkívül kellemetlen és alávaló bántalmazáson?. Egyúttal bíznak benne, hogy ?a jövőben egyetlen szurkoló magatartása sem lépi át a sportszerűség határát és a liga csapatai, drukkerei mindent megtesznek azért, hogy soha többet ne forduljon elő a vasárnapihoz hasonló aljas cselekedet?.

Az elődöntőben az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcában 3-1-re vezet az FTC-Telekom. A párharc negyedik, hétfői meccsére a Gyergyó nem tudott kiállni a szükséges létszámmal megbetegedések és sérülések miatt (már vasárnap is csak 13 mezőnyjátékosa volt), így azt 5-0-val kapta meg a Ferencváros.

The post Azonosították és örökre eltiltották a Fradi edzőjét megütő drukkert first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés