:
Breaking News

Rafael Nadal bordatöréssel játszotta végig az Indian Wells-i döntőt

Rafael Nadal bordatöréssel játszotta végig az Indian Wells-i döntőt
  • 24.hu
  • 22 Mar, 2022
  • Címkék: #

Fáradásos bordatörést szenvedett Rafael Nadal, a spanyolok 21-szeres Grand Slam-bajnok teniszsztárja.

Kapcsolódó Élete legnagyobb győzelmét aratta a Nadal idei sorozatát megszakító teniszező A huszadik kiemelt az első amerikai győztes Indian Wellsben Agassi óta.

A 35 éves játékos vasárnap a Taylor Fritz ellen elveszített Indian Wells-i döntőben arra panaszkodott, hogy nehezen tud levegőt venni, emiatt kétszer is ápolást kért a meccs során. A finálét követően Spanyolországba utazott, hogy kivizsgáltassa magát, így derült ki, hogy fáradásos bordatörést szenvedett.

Szomorú vagyok, mert év eleje óta nem éreztem jól magam, de mindig is megvolt bennem a küzdőszellem. A felépülésem után türelmes leszek és keményen dolgozom majd

? írta Twitter-oldalán Nadal.

Llegaba a una parte muy importante del a?o con muy buenas sensaciones y buenos resultados. Pero bueno, siempre he tenido ese espíritu de lucha y superación y lo que sí haré es tener paciencia y trabajar duro tras mi recuperación. Una vez más agradecer a todos el apoyo.

? Rafa Nadal (@RafaelNadal) March 22, 2022

A klasszist képviselő menedzsment szerint 4-6 hétig nem tud majd pályára lépni a teniszező, vagyis kénytelen kihagyni a salakszezon első felét. A május 22-én rajtoló Roland Garrosra viszont felépülhet.

The post Rafael Nadal bordatöréssel játszotta végig az Indian Wells-i döntőt first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés