:

Hét városban is emelkedik a koronavírus örökítőanyaga a szennyvízben

Hét városban is emelkedik a koronavírus örökítőanyaga a szennyvízben
  • 24.hu
  • 22 Mar, 2022
  • Címkék: #

Egyes települések szennyvizében ismét emelkedik a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) kedden a honlapján.

Azt írták, a vizsgált városok közül Budapesten, Békéscsabán, Egerben, Székesfehérváron, Szolnokon, Szombathelyen és Zalaegerszegen tapasztalható emelkedő tendencia.

A mintavételi pontok csaknem felét stagnálás jellemzi, míg a Budapest-környéki településeken – Tököl, Biatorbágy, Szigetszentmiklós, Budakeszi és Százhalombatta -, Pécsett és Veszprémben tovább folytatódott a csökkenés.

Hozzátették: a mintavételi helyek többségében a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja az emelkedett tartományba esik.

NNK

Az NNK azt kéri, aki még nem vette fel a koronavírus elleni védőoltást, tegye meg, aki pedig a második oltását több mint négy hónapja kapta, éljen a megerősítő oltás lehetőségével.

Koronavírus Hét városban is emelkedik a koronavírus örökítőanyaga a szennyvízben Fordulat. Koronavírus: 1495 új fertőzött, 48 halott Koronavírus: 6,1 millióan haltak meg eddig a járványban

The post Hét városban is emelkedik a koronavírus örökítőanyaga a szennyvízben first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés