:

Kapócs Zsóka a gyerekvállalásról: Hatéves küzdelem volt, nem hittem, hogy valaha látni fogok pozitív terhességi tesztet

Kapócs Zsóka a gyerekvállalásról:  Hatéves küzdelem volt, nem hittem, hogy valaha látni fogok pozitív terhességi tesztet
  • 24.hu
  • 22 Mar, 2022
  • Címkék: #

Kapócs Zsóka Palik László YouTube-os műsorában tűnt fel a napokban, ahol a többi között arról is beszélt, hogy az életét rendkívüli magabiztossággal élte, főként, ha a karrierjére pillant vissza, ám a gyerekvállalásnál ez a fajta önbizalom elhagyta.

A gyerekkérdés nem rajtam múlott, nálam sokkal hatalmasabb erőnek a döntése, úgy éreztem, ha megfeszülök, se tehetek semmit. A saját részemet elvégzem, elmentem a falig, tettem, amit kell. Ez egy hatéves küzdelem volt, nem hittem el, hogy valaha látni fogok egy pozitív terhességi tesztet. Tudtam, hogy el kell hinnem, és úgy is csináltam, mintha elhinném, de nem tudtam vizualizálni… erről nem is tudok beszélni, mert annyira lehetetlen, ma sem hiszem el, hogy van Borisz

? utalt kisfiára, aki hamarosan már négyéves lesz. Kapócs elmondta, endometriózissal is műtötték, abból ráadásul a negyedik, legdurvább fázissal.

Akkor megműtöttek, aztán még egyszer megműtöttek, meg még egyszer. Akkor volt párom, aztán szakítottunk, akkor lombik lett, szakítottunk, aztán új párom lett. Nem is akarok ennél jobban belemenni, úgy ahogy volt, kínkeserves volt ez a hat év. Megtalálni Boriszkának az apukáját, aki egy gyereket úgy tud felnevelni, mint egy igazi apa… Nem tudom, hány ilyen apa van a világon, de az biztos, hogy a Jóisten velem volt, hogy így és most jött össze.

The post Kapócs Zsóka a gyerekvállalásról: Hatéves küzdelem volt, nem hittem, hogy valaha látni fogok pozitív terhességi tesztet first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés