:
Breaking News

Köllő Babett még sikongatott is, amikor megtudta, hogy Tilla mellett vezethet műsort

Köllő Babett még sikongatott is, amikor megtudta, hogy Tilla mellett vezethet műsort
  • 24.hu
  • 23 Mar, 2022
  • Címkék: #

Tavasszal teljesen új formátummal tér vissza a TV2-re a Drágám, add az életed. A vetélkedőt, melyben 16 sztárpár verseng majd, Till Attila és Köllő Babett fogják vezetni, utóbbi már hónapok óta privát coach-hoz jár, hogy műsorvezetést tanuljon. Egész pontosan Demcsák Zsuzsa okította, hogyan művelje a szakmát, és bár végre műsort kapott, nem szeretné abbahagyni a tanulást.

Kapcsolódó Mucsi Zoltán és Simon Kornél főszereplésével indít új sorozatot a TV2, visszatér a Drágám, add az életed is A vetélkedőt Köllő Babett és Tilla vezetik majd.

Nagyon boldog voltam, mikor megtudtam, hogy én állhatok ott Till Attila mellett, még sikongattam is. Pont ezért jártam Demcsák Zsuzsihoz képzésre, hogy mire megtalál egy ilyen feladat, már olyan szinten legyek, hogy bátran el merjem vállalni. Figyelem a nagyokat és tanulok. Nagy megnyugvás nekem, hogy Tillával vezethetem a műsort, hiszen tudom, hogy bármi történik, ő megoldja, lehet rá támaszkodni

? mondta a Borsnak.

Köllő Babett szerint a színpad a személyiségek harca, vannak tanulható és tanulhatatlan tulajdonságok, de végül az marad fent, aki elég érdekes.

The post Köllő Babett még sikongatott is, amikor megtudta, hogy Tilla mellett vezethet műsort first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés