:

Buli után behívták verekedni egy udvarba, bement, féltucatszor vágták fejbe a bárddal

Buli után behívták verekedni egy udvarba, bement, féltucatszor vágták fejbe a bárddal
  • 24.hu
  • 23 Mar, 2022
  • Címkék: #

Életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség egy tompai férfi ellen, aki tavaly májusban behívta verekedni a házuk udvarába az ittas ismerősét, majd többször is lesújtott rá a bárddal.

A későbbi áldozat egy családi rendezvényről bandukolt hazafelé ittasan, amikor az egyik ház előtt szóváltásba keveredett egy másik férfivel. Közelebbről nem ismerték egymást, és semmilyen affér nem volt közöttük korábban.

Az udvarban lévő férfi behívta az udvarba a vitapartnerét, hogy verekedjenek meg. Az ittas férfi elfogadta a kihívást, majd a ház udvarán kölcsönösen ütlegelni kezdték egymást.

A hangoskodásra kijöttek a házból a kihívó fél rokonai is, a vádlott ekkor magához vett egy húsvágó bárdot, majd legalább négyszer lesújtott vele a másik férfi fejére, aki a kezeivel igyekezett védeni magát. A leütött férfi felállt, de a támadója még háromszor fejbe vágta, majd elment.

A sértett a bántalmazás miatt a kezein és a bordái környékén könnyebb sérüléseket szenvedett, de a húsvágó bárddal mért ütések miatt nyolc napon túl gyógyuló koponyatörése lett. A sértett közvetetten életveszélyes sérülésként a koponyaüreget megnyitó törést is elszenvedhetett volna, ennek elmaradása nem az elkövetőn múlt.

Az ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért az életveszélyt okozó testi sértés kísérletéve vádolt férfire, azzal, hogy a korábbi felfüggesztett börtönbüntetését is ültessék le vele.

The post Buli után behívták verekedni egy udvarba, bement, féltucatszor vágták fejbe a bárddal first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés