:

Tóth Gabi: A megegyezés, a béke talán már nincs is oly távol

Tóth Gabi: A megegyezés, a béke talán már nincs is oly távol
  • 24.hu
  • 23 Mar, 2022
  • Címkék: #

Tóth Gabi már korábban is jelezte, hogy igen sokat segít a háború elől menekülő ukránoknak. Amikor március elején bekósolta egy kommentelő, ő a következővel vágott vissza:

20 tonna adomány, 35 család hosszútávú szállása, fuvarozása? 3 nap alatt! Ne ítélj, mert nem látod!

Kapcsolódó Bekóstolták Tóth Gabit a kommentelők, ő meg azzal vágott vissza, mennyit segített már az ukrán menekülteken Követőinek nem tetszett a poszt, amit kitett.

Friss Instagram bejelentkezése szerint az énekesnő újabb adománygyűjtést tervez, méghozzá hatalmasat. Hogy pontosan mire gondolt, azt egyelőre nem részletezte, de azt hangsúlyozta, hogy énekelni is fog az adakozás mellett.

Ismét egy hatalmas adománygyűjtésre készülünk, amellyel majd az ukrajnai menekülteket szeretnénk támogatni. Számítunk Rátok is, mindenkire, aki tud és akar segíteni! Magyarország már a kezdetektől újra bebizonyította, hogy ha baj van, akkor egy emberként fogunk össze bajba jutott embertársainkért, egymásért. Hamarosan jövök a részletekkel, de annyit elárulhatok, hogy énekelni is fogok az adakozáson kívül. (…) Egy kilátástalan, háborús helyzetben is érezhető, látható, hogy igenis van remény! A megegyezés, a béke talán már nincs is oly távol

? írta Tóth Gabi, megköszönve az eddig kapott segítséget.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

The post Tóth Gabi: A megegyezés, a béke talán már nincs is oly távol first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés