:

Megcsinálták a láthatatlanná tévő pajzsot

Megcsinálták a láthatatlanná tévő pajzsot
  • 24.hu
  • 23 Mar, 2022
  • Címkék: #

Az Invisibility Shield pajzsa egy optikai trükkel éri el az illúziót, ami tényleg képes ?eltűntetni? a mögé álló embert – írja a HVG. A különleges eszközbe apró lencsék kerültek, amik elterelik a fényt, így téve láthatatlanná a pajzshoz közel álló személyeket és tárgyakat, miközben a háttér, ha elmosódottan is, de látható és változatlan marad.

A termék nem igényel energiaforrást, tehát bárhol és bármikor használható, viszont a készítők hangsúlyozzák, hogy a legjobb eredmény úgy érhető el, ha a pajzsot valamilyen egyszínű háttér előtt használjuk. Erről egyébként egy látványos videó is készült.

Az eszköz bárki beszerezheti, hiszen az Invisibility Shield indított egy Kickstarter kampányt, ahol 400 dollárért lehet kvázi előrendelni a pajzsot. A cég nagyjából 6500 dollár összegyűjtését tűzte ki célul, de a cikkünk születésének pillanatában már 100 000 dollár felett járnak, ami azt jelenti, hogy akik összekalapozták a pénzt, azok jó eséllyel meg is kapják a terméket.

Birkás Péter további cikkei Itt a mobil, amit már 150 wattal lehet tölteniNépszerű Samsung mobilokra érkezik fontos frissítésKészül a The Witcher negyedik része

The post Megcsinálták a láthatatlanná tévő pajzsot first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés