:
Breaking News

Mikkel Hansent sokkolta a tüdőembólia híre, de már túl van az életveszélyen

Mikkel Hansent sokkolta a tüdőembólia híre, de már túl van az életveszélyen
  • 24.hu
  • 23 Mar, 2022
  • Címkék: #

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok játékos a szezon végén búcsúzik Párizstól és a nyártól otthon, az Aalborgban folytatja pályafutását.

Kapcsolódó Megdöbbentőnek tartja a győri kézielnök végkielégítését a polgármester Győr tanult a korábbi hibákból, nem akar egyszemélyes gazdasági társaságot tulajdonosnak.

A dán klub igazgatója, Jan Larsen úgy nyilatkozott, nagyon megijedt, amikor meghallotta a hírt.

?Megdöbbentett a dolog, szerencsére sikerült beszélnem Mikkellel. A legfontosabb, hogy a körülményekhez képest jól van? ? nyilatkozta az EkstraBladetnek.

Kapcsolódó A világ egyik legjobb kézise tüdőembóliát kapott Vége a szezonjának.

A kézilabdázót most vérhígító gyógyszerrel kezelik, így 4-6 hónapot ki kell hagynia, de ez új klubjánál nem feltétlenül okoz neki hátrányt, hiszen egyébként is egy hónappal később kezdené meg csak a felkészülést.

Ahogy a Dániasport megírta, a dán törvények szerint aki tíz év után tér vissza az országba, alacsonyabb adókulccsal csatlakozhat a dán munkaerőpiachoz. Ezzel az adózási lehetőséggel élve érkezik haza Mikkel Hansen, aki így csak augusztus 21-én (tíz év és egy nap külföldi munkavállalás után) veszi fel a munkát. Addigra pedig akár fel is épülhet teljesen.

Amiről beszéltünk, az csak kettőnkre tartozik, de azt elmondhatom, hogy ő maga is sokkot kapott, amikor meghallotta a diagnózist.

Szokatlan és drámai volt a helyzet, de szerencsére jó kezekben volt, olyanok felügyeltek rá, akik tudták, mit kell csinálni? ? tette hozzá Larsen.

The post Mikkel Hansent sokkolta a tüdőembólia híre, de már túl van az életveszélyen first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés