:

Gyerekének szánt zsemlék miatt verte eszméletlenre a sógornőjét egy mátravarebélyi nő

Gyerekének szánt zsemlék miatt verte eszméletlenre a sógornőjét egy mátravarebélyi nő
  • 24.hu
  • 23 Mar, 2022
  • Címkék: #

Elrendelte a bűnügyi felügyeletét a Salgótarjáni Járásbíróság annak az önbíráskodással gyanúsított 31 éves nőnek, aki elég alaposan helybenhagyta a sógornőjét két héttel ezelőtt.

A nyomozás eddigi adatai szerint a mátraverebélyi nő elment a sógornőjéhez, hogy élelmiszert kérjen tőle a gyermeke ellátása érdekében. A kérést követően az asszony közölte vele, hogy egy szatyorban van az általa korábban vásárolt zsömle.

A gyanúsított nem találta meg, ezért 500 forintot kért a sógornőjétől  élelmiszerre, mivel az állítása szerint “jár neki”. Az asszony nem adott neki pénzt, ezért a terhelt ököllel eszméletlenre verte, majd a pénz elvétele nélkül elhagyta a lakást. 

Amikor az összevert nő magához tért, és segítségkérés céljából elment otthonról, ismételten találkozott a támadójával aki ismét megütötte ököllel, valamint a haját is megtépte.A nő a bántalmazások következtében nyolc napon túl gyógyuló koponyatörést, az arccsontok többszörös törését, valamint a hasfal zúzódását szenvedte el. Az ügyben eljáró nyomozási bíró elrendelte az önbíráskodással gyanúsított nő bűnügyi felügyeletét.

The post Gyerekének szánt zsemlék miatt verte eszméletlenre a sógornőjét egy mátravarebélyi nő first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés