:

Nagy Feró: Esküszöm, hogy liberális vagyok

Nagy Feró: Esküszöm, hogy liberális vagyok
  • 24.hu
  • 23 Mar, 2022
  • Címkék: #

Osváth Zsolt műsorában vendégeskedett Nagy Feró, akivel az egy óra hosszán át tartó interjúban olyan témákról beszélgettek, mint a Kossuth-díj, a Beatrice, az RTL Klub vagy a zenész politikai hovatartozása. Az LMBTQ+ közösségről is beszélgetnek, a témán belül pedig az is szóba kerül, hogy Nagy Feró szerint nem biztos, hogy a drag queen Conchita Wurtsnak kellett volna nyernie a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon.

A műsor egy pontján Osváth arról kérdezi Nagy Ferót, szerinte megkaphatta volna a Kossuth-díjat, ha nem szimpatizál a Fidesszel, majd ezután Nagy Feró kifejti, hogy saját magát liberálisnak tartja.

Had tegyek egy kiigazítást. A liberális sajnos szitokszó lett, de a liberálisok miatt. Esküszöm neked, hogy liberális vagyok. Számomra mit jelent a liberalizmus? Azt, hogy mindenki mondja el a véleményét. Én nem bánom, ha az utcán kiabálod el a véleményed, mondjad, hallgassuk meg egymást. De az nem lehet, hogy ha te nem azt gondolod, amit én, akkor egy szemét fasiszta vagy, ez marhaság.

Az interjú során Osváth Zsolt arról is kérdezi, milyen a kapcsolata Orbán Viktorral, amire Nagy Feró elmondja, hogy nem szoktak beszélgetni, de szereti a miniszterelnököt.

The post Nagy Feró: Esküszöm, hogy liberális vagyok first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés