:
Breaking News

Visszatért az Instagram régóta hiányolt funkciója

Visszatért az Instagram régóta hiányolt funkciója

Idén hat év, hogy az Instagramon megszűnt a képeket és videókat időrendben mutató hírfolyam, a sokak által hiányolt funkció viszont új formában visszatér a népszerű közösségi platformra. Üröm az örömben, hogy egyáltalán nem arról van szó, hogy mostantól alapból olyan sorrendben fogjuk látni a posztokat, ahogy azokat a követőink kitették az instára.

Kapcsolódó Ukrajnával kapcsolatos álhíreket tol a felhasználók elé a TikTok Nem működik túl jól a közösségi app algoritmusa, nem különbözteti meg az álhíreket a hiteles tartalmaktól.

A napokban élesített funkció nem alapértelmezett, tehát az appot elindítva a szolgáltatás továbbra is az algoritmus által összeállított sorrendet mutatja, továbbra is bedob majd ajánlott posztokat a feedünkbe (és persze a hirdetések sem tűnnek el). Ahhoz hogy időrendben láthassuk a követettjeink posztjait, rá kell bökni a bal felső sarokban lévő Instagram logóra, és a legördülő menüből kiválasztani a Following opciót. Ennek hála visszatér a régi életérzés, és olyan sorrendben kerülnek elénk a posztok, ahogy azok kikerültek a platformra. Amit tudni kell, hogy a kilépést követően a rendszer visszaáll a hat éve bevezetett hírfolyamra, szóval a metódust minden alkalommal el kell játszanunk, ha szeretnénk a klasszikus módon pörgetni a képeket és videókat.

Újdonság továbbá, hogy az Instagram logóra bökve megjelenik a Favorites opció is: ehhez a funkcióhoz maximum 50 kedvencünk rendelhető hozzá, és ezt a lehetőséget kiválasztva csak az ő posztjaikat fogjuk látni szépen időrendi sorrendbe helyezve.

A változtatás még nagyon friss,

így most még nem érhető el mindenki számára, de a következő hetekben az összes felhasználónál fel kell bukkannia. Ha megérkezik, az rögtön látható lesz: az Instagram logó mellett megjelenik egy apró nyilacska, jelezve, hogy bekerült a fentebb említett legördülő menü a két opcióval.

Birkás Péter további cikkei A PlayStation 5-ből is készülhet Pro változatHorror áron érkezik a világ legnagyobb OLED tévéjeMeghackelték a Microsoftot

The post Visszatért az Instagram régóta hiányolt funkciója first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés