:

Először szerepel II. Erzsébet királynő a Vogue címlapján

Először szerepel II. Erzsébet királynő a Vogue címlapján
  • 24.hu
  • 24 Mar, 2022
  • Címkék: #

II. Erzsébet királynő hetven éve, 1952 februárjában lépett trónra. A platina jubileumról a Vogue magazin is megemlékezik áprilisban, először szerepelteti címlapján a brit uralkodót – írja az Independent.

A jövő havi szám dupla borítóval jelenik meg, az egyiken II. Erzsébet 1957-es fotója lesz látható, amelyet Lord Snowden, Margaret hercegnő egykori férje készített. Az uralkodó azt a koronát viseli, amit még IV. György királynak készítettek 1820-ban.

A striking cover for April?s issue of @BritishVogue celebrating Her Majesty the Queen?s #PlatinumJubilee with an image taken by the Queen?s late brother-in-law, Lord Snowdon, Anthony Armstrong Jones pic.twitter.com/CeBrHDkiRN

? Roya Nikkhah (@RoyaNikkhah) March 23, 2022

A magazin szóvivője szerint a lapszám nagy részét II. Erzsébet királynénak szentelik, összeállításukban visszatekintenek a brit uralkodó elmúlt hetven évére, illetve bemutatják az uralkodó öltözékeit, táskáit és kiegészítőit is.

Nem ez az első alkalom, hogy a kiadványban a királyi család valamelyik tagja érintett. 2016-ban, amikor a magazin százéves lett, Kate Middleton, Cambridge hercegnője szerepelt a címlapon, 2019-ben pedig Meghan Markle, Sussex hercegnője volt a vendégszerkesztő, aki a szám nagy részét az erős nőknek szentelt, a borítón többek között Greta Thunberg szerepelt.

A brit Vogue áprilisi száma március 29-től lesz elérhető, digitálisan is letölthető.

A lap másik borítóján Anya Taylor Joy (Emma, Vezércsel) fog szerepelni.

anya taylor-joy on the cover of british vogue pic.twitter.com/H1HwfsaFKg

? best of anya taylor-joy (@anyafiles) March 23, 2022

The post Először szerepel II. Erzsébet királynő a Vogue címlapján first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés