:

Járai Máté: Ha nem számíthatsz a szüleidre, az legalább olyan bántalmazás, mintha vernének

Járai Máté: Ha nem számíthatsz a szüleidre, az legalább olyan bántalmazás, mintha vernének
  • 24.hu
  • 24 Mar, 2022
  • Címkék: #

A Reggeli stúdiójában járt Járai Máté, aki ezúttal nem a reggeli műsort vezette, hanem vendégként volt jelen. Az alkoholizmus volt a téma apropója, erről a színész sokat tud, ugyanis szülei is szenvedélybetegek voltak.

Nagyon sok problémát átbeszélünk, milyen hatással van egy alkoholista szülő egy gyerekre. Az ember egy ideig normálisnak tartja, hogy hát igen, ilyenek a szüleim. Aztán mikor átmész a szomszéd gyerekekhez, és az ő szüleivel még lehet este hatkor beszélni, rájössz, hogy valami nálad nem stimmel. Ezek a traumák nagyon komoly problémákat okozhatnak később. Ezt kezelni kell tudni saját magunknak és segítséggel is.

Járai úgy folytatta:

Az, hogy nem számíthatsz a szüleidre, az legalább olyan bántalmazás, mintha vernének. Engem sohasem bántottak fizikailag, csak az is rossz, ha valakire nem számíthatsz, magányos maradsz. Én soha nem ittam alkoholt, mert messze akartam esni a fától. Én a gyerekkoromból olyan kapcsolatot veszítettem el, ami nagyon értékes lehetett volna.

The post Járai Máté: Ha nem számíthatsz a szüleidre, az legalább olyan bántalmazás, mintha vernének first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés