:

Kikukázott üvegekkel dobálta egy nő a rendőrség épületét, de máskor is megtenné

Kikukázott üvegekkel dobálta egy nő a rendőrség épületét, de máskor is megtenné
  • 24.hu
  • 24 Mar, 2022
  • Címkék: #

Egy fővárosi hajléktalanszállón fogták el a rendőrök azt a 30 éves nőt, aki megrongálta a Budakeszi Rendőrőrsnek is otthont adó épületet.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az objektum bejárati ajtaján lévő lyukat szerdán kora reggel vette észre az éjszakai járőrszolgálatát leadni készülő rendőr. Először a szolgálati kocsiknak helyet adó zárt pakolóban szanaszét heverő üres üvegekre figyelt fel, majd szembesült a kitört ablakkal.

police.hu

Kiderült, hogy valaki a kerítésen keresztül dobálta be a kukából kiszedett szeszes italos üvegeket. A zárt parkolóban lévő járművekben nem keletkezett kár, ám a bejárati ajtó kétrétegű ablaküvege az üres pezsgős palackoktól megrongálódott. Később pedig egy utcán parkoló autó megrongálását is jegyzőkönyvezni kellett. A kárt közel 200 ezer forintra becsülik.

police.hu

Az óbudai hajléktalanszállón elfogott nő beismerő vallomást tett a kihallgatása során. Tettét azzal magyarázta, hogy haragszik a rendőrségre és így vezette le a feszültséget.

Elmondása szerint egy közeli boltban feltankolt alkoholból előtte, majd elsétált az épületig és a kikukázott üvegeket dobálta az ajtóhoz, az utcán parkoló autóhoz, és a kerítésen át az udvarba. Hozzátette: nem bánta meg és máskor is megtenné.

A Budakeszi Rendőrőrs Bűnügyi Alosztálya garázdaság, valamint rongálás vétségének gyanúja miatt indított eljárást ellene.

The post Kikukázott üvegekkel dobálta egy nő a rendőrség épületét, de máskor is megtenné first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés