:
Breaking News

Charlie Puth sírva jelentette be, hogy hamarosan új dallal jelentkezik

Charlie Puth sírva jelentette be, hogy hamarosan új dallal jelentkezik
  • 24.hu
  • 24 Mar, 2022
  • Címkék: #

Hamarosan megjelenik Charlie Puth harmadik albuma, rajta egy olyan dallal, ami láthatóan könnyeket csal az énekes szemébe. A Grammy-jelölt a minap tőle szokatlan módon a TikTokon harangozta be az új szerzemény érkezését, miközben igyekezett nem zokogásban kitörni. Mint mondja, a szóban forgó szám élete legnehezebb szakításáról íródott.

Nagyon izgatott vagyok, hogy megjelenik a dal, de valahányszor meghallom, valahogy visszakerülök egy olyan időszakba, ami nagyon-nagyon-nagyon nagy kihívás volt az életemben. (…) Ez a legnehezebb dal, amit valaha össze kellett hoznom, és nagyon izgatott vagyok, hogy hallhatjátok

?mondta sírdogálva.

@charlieputh

This is a very hard song for me to listen to, but it?s worth it. ?That?s Hilarious? coming in April.

? original sound - Charlie Puth

Bár nem nevezte meg, kiért sajog még mindig a szíve, nem nehéz kikövetkeztetni, hogy a hamarosan debütáló dal Charlotte Lawrence énekesnőről szól, akivel hét hónapig járt, majd végül szakított 2019-ben.

Hogy a That?s Hilarious (avagy az ?ez nevetséges?) című szám mikor jelenik meg áprilisban, azt nem tudni, Puth ugyanis annyira elérzékenyült a videóban, hogy mint mondja, el is felejtette, mit mondott neki a kiadója a debütálás dátumáról.

The post Charlie Puth sírva jelentette be, hogy hamarosan új dallal jelentkezik first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés