:

Exatlon Hungary All Star: Szabó Dorka hallotta, hogy a csapattársai nem neki szurkolnak

Exatlon Hungary All Star: Szabó Dorka hallotta, hogy a csapattársai nem neki szurkolnak
  • 24.hu
  • 24 Mar, 2022
  • Címkék: #

Szabó Dorka az Exatlon Hungary All Star múlthét csütörtöki adásában párbajozott, a megmérettetésen azonban alulmaradt a csapattársával, Tóth Jankával szemben. A röplabdázó eleinte remekül teljesített, ám kibillentette a magabiztosságából, amikor meghallotta, hogy a csapata nem neki drukkol a pálya széléről.

Kapcsolódó Exatlon Hungary All Star: Fogyatkoznak a Bajnokok, kiesett Szabó Dorka Tóth Janka folytathatja a műsort a párbaj után.

Éreztem párbaj közben azt, hogy nem nekem szurkolnak. Illetve ez már előtte is érezhető volt, így azért sokkal nehezebb. Ott vagyok kint egyedül, ők az én családom és ha nem engem várnak vissza, az nagyon nehéz

? mondta a Life TV Ébredj velünk! című műsorában Szabó Dorka.

A sportoló végső soron azt gondolta, hogy mivel a Bajnokok Tóth Jankát várják vissza helyette, jobb is lesz, ha ő tér vissza közéjük. A történtek ellenére mosollyal távozott a versenyből, arra pedig büszke, ahogyan a párbaj első három futamában teljesített.

The post Exatlon Hungary All Star: Szabó Dorka hallotta, hogy a csapattársai nem neki szurkolnak first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés