:

A háborús Ukrajnába indult, miután Párizsban lelőtt egy válogatott rögbist, de csak Záhonyig jutott

A háborús Ukrajnába indult, miután Párizsban lelőtt egy válogatott rögbist, de csak Záhonyig jutott
  • 24.hu
  • 24 Mar, 2022
  • Címkék: #

Egy argentin rögbijátékossal végezhetett az a francia férfi, akit kedd este Záhonynál fogtak el a rendőrök ? értesült az RTL Híradója.

A 27 éves katonai múlttal rendelkező férfi, Lo?k Le Priol Ukrajnába akart átkelni, azt állította, harcolni indul.

Nem engedték tovább a rendőrök, ugyanis európai elfogatóparanccsal körözték egy múlt szombati párizsi lövöldözés miatt. A kocsijából az átvizsgáláskor több katonai tőr is előkerült.

A francia sajtó szerint a párizsi rendőrség Le Priolt gyanúsítja a 42 éves argentin válogatott sportoló, Federico Martin Aramburu agyonlövésével.

Aramburu és társasága egy kávézóban szólalkozott össze Le Priottal és ismerőseivel, a vitából dulakodás alakult ki. Bár a biztonsági őröknek sikerült szétválasztani a feleket, a francia táraságból ketten is Aramburura lőttek. Le Priol és társasága egy terepjáróval hajtott vissza a vita színhelyére, a kávézóhoz, és menetközben tüzeltek a szórakozóhelyről éppen távozó rögbisekre. A nyomozás jelenlegi állása szerint a halálos lövést Le Priol adta le.

Le Priol a lövöldözés után elmenekült Franciaországból.

The post A háborús Ukrajnába indult, miután Párizsban lelőtt egy válogatott rögbist, de csak Záhonyig jutott first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés