:

Bajor Lili: Úgy érzem, hogy alkatilag nagyon be vagyok rakva egy fiókba

Bajor Lili: Úgy érzem, hogy alkatilag nagyon be vagyok rakva egy fiókba
  • 24.hu
  • 24 Mar, 2022
  • Címkék: #

Bajor Imre lánya a pandémia kirobbanásakor sok színésszel egyetemben kénytelen volt más munka után nézni, miután a színházak bezártak. Akkoriban többek között takarítással egészítette ki keresetét, mint mondta, neki sosem volt büdös a munka, 17 éve kora óta dolgozik.

Ahogy a járvány enyhült, Bajor Lili is visszatérhetett a színpadra. Jelenleg mesterszakon tanul az egyetemen, később szeretne irodalmat és színjátszást tanítani gyerekeknek. Ami a színészkedést illeti, sokszor hullámzóan éli meg azt, ahol éppen a karrierjében tart.

Egy picit úgy érzem, hogy alkatilag nagyon be vagyok rakva egy fiókba. A cél az volna, hogy ez ne így legyen. Nem tudom, hogy én ezen egyedül tudok-e változtatni, mert közben van egy alkati adottságom, amin tudok javítani. Ahogy én jól érzem magam a bőrömben, az az ideális, de közben meg nyilván a testem jelent valamit

? mondta a Fókuszban.

Bajos Lili felismerte, hogy több figyelmet kell fordítania a külsejére, a karantén kezdetén bele is fogott a fogyókúrába, 20 kilót sikerült ledobnia. Bár volt, ami visszajött, december óta egy saját diétát követ, amivel egyelőre meg van elégedve.

Nagyon ösztönözném azokat a lányokat és fiúkat, akik hasonló helyzetben vannak, hogy maguk miatt csinálják ezt. Azt vettem észre, hogy mindig, amikor másnak akarok megfelelni ezzel kapcsolatban, akkor így elúszik a vége

? üzente a nézőknek.

The post Bajor Lili: Úgy érzem, hogy alkatilag nagyon be vagyok rakva egy fiókba first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés