:
Breaking News

Rosszul lett és meghalt egy 17 éves lány, miután bevett egy extasyt

Rosszul lett és meghalt egy 17 éves lány, miután bevett egy extasyt

Rosszul lett és meghalt egy 17 éves lány, miután bevett egy szem extasy tablettát. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság az egyik debreceni kórház értesítette a rendőrséget arról, hogy egy fiatal lány életéért küzdenek, aki a vizsgálatok alapján kábítószertől lett rosszul.

A következő tájékoztatás azonban már arról érkezett, hogy a fiatal lány a szakszerű orvosi ellátás ellenére is elhunyt. A nyomozás adatai szerint a lány március 10-én este szerzett be két szem extasy tablettát.

Az egyiket ő, a másikat pedig egy 22 éves barátnője vette be. A kábítószertől azonban a fiatal lány rosszul lett, elájult, és mentőt kellett hozzá hívni.

A rendőrök nagy erőkkel a díler keresésébe kezdtek. A nyomok pedig Püspökladányig vezettek. A gyanú szerint a lányok egy 18 éves fiútól vásárolták korábban a tablettákat. A debreceni nyomozók elfogták, és bűnügyi őrizetbe vették férfit, és kezdeményezték a letartóztatását.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben.

Azt írták a közleményükben, hogy ez sajnálatos eset is mutatja, nem kell komoly fogyasztónak lenni ahhoz, hogy akár egy szem tabletta is tragédiához vezessen Egyúttal felhívták a figyelmet arra, hogy a kábítószereknek jelentős romboló élettani hatásai vannak.

A fogyasztóknak nemcsak a drogok büntetőjogi, de az életveszélyes kockázatával is szembe kell nézniük. Az összetételük folyamatosan változik, a használók sosem tudják pontosan mit is fogyasztanak és mindenkinél más-más tüneteket produkálhatnak. Legnagyobb veszélyük a kiszámíthatatlanságuk, és már egy alkalom is végzetes lehet.

The post Rosszul lett és meghalt egy 17 éves lány, miután bevett egy extasyt first appeared on 24.hu.