:

Az Easybox csomagautomatákban is gyűjtenek – így segíthetsz a menekült gyerekeknek

Az Easybox csomagautomatákban is gyűjtenek – így segíthetsz a menekült gyerekeknek

Az elmúlt hetekben Magyarországon számos egyéni és civil kezdeményezés indult az Ukrajnából érkező menekültek megsegítésére. A Sameday csomagszállító cég az általa üzemeltetett több mint 400 Easybox automatát ajánlotta fel adományok gyűjtésére.

A Magyar Vöröskereszttel együttműködve gyűjtenek nedves törlőkendőket és bébiételeket a gyerekeknek – a Vöröskereszt úgy látja, most ezekre van a legnagyobb szükség.

Így adományozhatsz Easybox csomagautomatán keresztül:

Miután regisztráltál a Sameday honlapján, az sms-ben kapott PIN-kód segítségével kinyithatod a hozzád legközelebb eső Easybox automata egyik rekeszét, és beleteszed az adományodat a maximum 45 cm hosszú, 40 cm széles és 9 cm magas adománycsomagokat lezárt védőcsomagolásban (kartondobozban vagy ragasztóval rögzített műanyag csomagolásban) várják, a felajánlott termékek megjelölésével, amelyhez a szükséges formanyomtatvány a Sameday honlapjáról tudod letölteni.

Az Easybox csomagautomaták már az ország 449 pontján megtalálhatóak, így nem kell messzire mennünk az adományok elhelyezéséhez (a csomagautomaták elhelyezkedése ezen a térképen megtalálható).

Kapcsolódó:

Eddig az Easybox automatákat üzemeltették, most belép a teljes magyar piacra a régió legnagyobb csomagszállítója

Vagy a papírokat intézi az ember, vagy az életét menti – Pardavi Márta a menekülthullámról

The post Az Easybox csomagautomatákban is gyűjtenek – így segíthetsz a menekült gyerekeknek first appeared on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés