:

Rácz-Gyuricza Dóra: Döbbentem nézem vissza a képeimet, hogy én ilyen voltam? Volt baj a fejemben rendesen

Rácz-Gyuricza Dóra: Döbbentem nézem vissza a képeimet, hogy én ilyen voltam? Volt baj a fejemben rendesen

Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóra Instagram-oldalán osztott meg egy fotót saját magáról, melyen bikiniben látható. A fotó melletti bejegyzésben elmélkedni kezdett azon, hogyan látja saját testét azóta, hogy első kislányával várandós. Leírja, hogy most teljesen másképpen látja saját magát és a testét, mint akkor, amikor a fotó készült, ugyanis most sokkal szebbnek látja magát és nem érti, miért volt elégedetlen korábban.

Durva, hogy mennyit tanít engem a terhességem.. döbbenten nézem vissza a képeimet, hogy én ilyen voltam Azta, volt baj a fejemben rendesen… Testképzavar a tetőfokon Pedig őszintén azt hittem, rendben voltam magammal a nászúton, életem legboldogabb napjait éltem meg, de emlékszem néztem ezt a képet, hogy hát, cici az nincsen a derekam meg lehetne kisebb… Na, most jól megráznám az akkori önmagam Mikor lesz elég Amikor már mindenki ugyanúgy néz ki, mintha gyártósorról érkeztünk volna a világba? Vékony derék, kerek popsi, kerek cickók, vastag száj, keskeny orr stb….

Ezután pedig megköszöni kislányának, hogy már azelőtt „megmutatta neki”, hogy minden rendben van a testével, hogy megszületett volna.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rácz-Gyuricza Dóra (@gydorejj) által megosztott bejegyzés

The post Rácz-Gyuricza Dóra: Döbbentem nézem vissza a képeimet, hogy én ilyen voltam? Volt baj a fejemben rendesen first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés