:

Már idén jöhet a havidíjas iPhone

Már idén jöhet a havidíjas iPhone

A Bloomberg értesülései szerint az Apple még idén előállhat egy olyan szolgáltatással a felhazsnálói számára, aminek keretében előfizetéses rendszerben lehetne hozzájutni iPhone okostelefonokhoz és más hardverekhez – írja a HWSW. A szolgáltatás elméletileg hasonlóan működne, mint amikor egy online szolgáltatásra fizetünk elő.

Kapcsolódó A tavalyi év tíz legnépszerűbb telefonjából hét iPhone Az Apple 2021-ben is uralta a mobilpiacot.

Mark Gurman szakújságíró szerint az előfizetés Apple ID meglétéhez lesz kötve, tehát a pénzügyi tranzakciókat is a cupertinói vállalat tartaná kézben. Hogy a szolgáltatás miben lesz más, mint egy hagyományos, 12 vagy 24 hónapos részletfizetés, az egyelőre nem derült ki, de a Bloomberg cikke szerint a havi díjakat nem a klasszikus modell alapján határozná meg az Apple, vagyis nem arról van szó, hogy az új készülékek árát elosztják a futamidő hónapjainak számával.

A pletykák szerint a cég jó ideje tervezi a szolgáltatását, a menedzsment kiemelt fontosságú projektként tekint rá, így nem elképzelhetetlen, hogy az Apple már idén előáll az első ajánlataival.

Birkás Péter további cikkei Ne kattintson, ha ilyen üzenetet kap Messengeren!Még idén jöhetnek a Samsung első OLED tévéiOlyan alkalmazást találtak, ami ellopja a Facebook-jelszavakat

The post Már idén jöhet a havidíjas iPhone first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés