:

Vészfrissítés érkezett a Google Chrome-hoz, érdemes azonnal telepíteni

Vészfrissítés érkezett a Google Chrome-hoz, érdemes azonnal telepíteni

A keresőóriás népszerű böngészőjének egy újabb nulladik napi sebezhetőségére derült fény, amit kihasználva a hackerek távolról tudnak kódot futtatni a számítógépeken – írja a HVG. Ehhez a sebezhetőséghez készült vészfrissítés (99.0.4844.84) Windows, Linux és Mac platformokon egyaránt. A Google szerint a CVE-2022-1096 jelű biztonsági rést már a kiberbűnözők is felfedezték, így a frissítést érdemes minél hamarabb telepíteni.

24.hu Ha ezt látjuk A Google Chrome névjegye menüpontban, akkor jók vagyunk.

A frissítés leggyorsabban a böngésző menüjének Súgó, majd azon belül A Google Chrome névjegye menüpontra kattintva érhető el. Amennyiben megnyitjuk az említett menüpontot, automatikusan elindul a frissítés keresése, a szoftver pedig azonnal le is tölti a legújabbat, a telepítés pedig a böngésző újraindításával végezhető el. Ha „A Chrome naprakész” üzenetet kapjuk, akkor a böngésző már frissítette magát.

Birkás Péter további cikkei A Huawei profitja 76 százalékkal nőtt egy év alattEz most a legjobb telefon fotózásraRejtélyes alakzat pihen a Csendes-óceán mélyén, szúrták ki a Google Earth képén

The post Vészfrissítés érkezett a Google Chrome-hoz, érdemes azonnal telepíteni first appeared on 24.hu.