:

Megvannak a PlayStation Plus áprilisi ingyen játékai

Megvannak a PlayStation Plus áprilisi ingyen játékai

Már csak pár nap van hátra márciusból, így a Sony menetrendszerűen bejelentette a PlayStation Plus április ingyen játékait, aminek keretében a szolgáltatás előfizetői ismét három játékhoz juthatnak hozzá. A lista ezúttal így néz ki: Hood – Outlaws & Legends (PS4, PS5), Slay the Spire (PS4), Spongebob Squarepants Battle for Bikini Bottom – Rehydrated (PS4).

A játékok április 5-től elérhetők az előfizetők számára, április 4-ig pedig még igényelhető az előző havi kínálat: az Ark: Survival Evolved (PS4), a Team Sonic Racing (PS4) és a Ghostrunner (PS5).

Kapcsolódó Itt a PlayStation válasza az Xbox Games Pass szolgáltatásra Itt a PlayStation Plus Essential, Extra és Premium (illetve itthon a Deluxe).

A PS Plus egy extra szolgáltatás a PS4 és PS5 tulajdonosoknak, ami nemcsak új programokat kínál minden hónapban, de szükséges ahhoz is, hogy a playstationös videojátékok multiplayer része is használható legyen, továbbá extra kedvezményeket, ingyen profilképeket és témákat biztosít a PlayStation Store-ban, illetve lehetővé teszi, hogy a játékmentések a felhőbe kerüljenek.

Birkás Péter további cikkei Nemcsak a zajt, de a levegőt is szűri a Dyson futurisztikus fejhallgatójaItt a PlayStation válasza az Xbox Games Pass szolgáltatásraNem kapkodnak az emberek az olcsó iPhone után

The post Megvannak a PlayStation Plus áprilisi ingyen játékai first appeared on 24.hu.