:

Vidéki nagyvárosokban is elindul a Főtaxi

Budapest után a vidéki személyszállítási piacra is belépett a Főtaxi. Szombathelyen telefonon és mobilos applikáción is lehet már főtaxis autót rendelni.

Újdonság a szombathelyieknek

Piacvezető szerepét tovább erősítve Szombathelyre is kiterjesztette működését áprilistól a Főtaxi: a városban 16 autó fut a legnagyobb hazai taxitársaság szabadjelzőivel.

A telefonos rendeléseket és a címkiadást a Főtaxi diszpécserközpontja kezeli, de a társaság nemrégiben megújult mobiltelefonos alkalmazása is a szombathelyi utasok rendelkezésére áll: az applikációban a rendelés leadása után követhető, hogy épp merre jár az autó, az érkező sofőrrel pedig közvetlenül is felvehető a kapcsolat.

Felkészül: Kaposvár

„Folyamatos forgalomnövekedés mellett a Főtaxi továbbra is őrzi piacvezető szerepét, amiben az informatikai fejlesztések, így például az applikáció megújítása, valamint a Budapest Taxi beolvasztása mellett fontos mérföldkőnek számít a vidéki terjeszkedés is.

Áprilistól ugyanazokkal a magas színvonalú szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre Szombathelyen is, mint Budapesten” – mondta ifj. Lajsz András, a Főtaxi operatív vezetője.

Hozzátette: „nem állunk meg Szombathelyen, a közeljövőben szeretnénk megjelenni Kaposváron és más hazai városokban is”.

1913 óta

A Főtaxi Zrt. Magyarország legnagyobb taxitársasága, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza. A Főtaxi Zrt. jogelődjét, az Autótaxi Rt.-t 1913-ban alapították, az ország első és Európa hetedik taxitársaságaként. A Főtaxi több mint 1300 taxis vállalkozó közreműködésével végzi személyszállítási szolgáltatását, elsősorban Budapesten és a fővárosi agglomerációban.

2013-ban a Főtaxi elsőként kapta meg a Budapesti Közlekedési Központtól a „minősített fuvarszervező” igazolást, 2010 óta a Liszt Ferenc repülőtér hivatalos szerződött szállító partnere.

Kiemelt kép: főtaxi.hu

The post Vidéki nagyvárosokban is elindul a Főtaxi first appeared on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés