:
Breaking News

Újra a családokat szórakoztatják a nagysikerű „A Varázslat Mesterei – Gyerekeknek” rendezvénnyel

Újra a családokat szórakoztatják a nagysikerű „A Varázslat Mesterei – Gyerekeknek” rendezvénnyel

A programsorozat rendkívül közkedvelt volt az elmúlt évek során, ezért április 9-én itt a következő szuperprodukció vadonatúj szereplőkkel! Kihagyhatatlan lehetőség az egyedi élményeket kereső családoknak a Klebersberg Kultúrkúriában.

Fellépők: Hajnal Máté, Szajlai Szabolcs és Varázs Tamás, akinek legújabb karaktere a “Seriff”, de az ismert és minden előadáson látható Bűvész-Varázsló karakter is visszatér. Mindenekelőtt a gyermekeket szórakoztatják a fellépők, de persze a gyermeklelkű felnőtteket is. Varázs Tamás a családok nagy kedvence, sok humorral átitatott előadásai mindig ámulatba ejtik a közönséget.

 

A “Varázslat Mesterei Gyerekeknek” egy nagysikerű eseménysorozat, ahol Magyarország legjobb gyerekbűvészei szerepelnek egy színpadon. 3 zseniális gyerekbűvész – 2 szenzációs előadás – 1 felejthetetlen élmény! Kiváló program az egész családnak! 2022. április 9-én tartják a következő előadást, a Klebersberg Kultúrkúriában.

“Ez már a negyedik alkalom lesz, minden alkalommal vadonatúj fellépőkkel. Reméljük, újra teltházas előadásokkal kápráztathatjuk el a gyerkőcöket. Ismét lehet választani a 11.00 órás, illetve a 16.00 órás kezdési időpontokból. Legújabb fellépőink: Hajnal Máté, aki fiatal kora ellenére, tehetségének köszönhetően máris a gyerekek nagy kedvence lett különleges stílusával, sármjával. Szajlai Szabolccsal leginkább az ország szállodáiban, hoteleiben találkozhatott a közönség, ezen kívül rengeteg rendezvényen szórakoztatta már nyuszijával a nagyérdemű publikumot” – részletezte Barlai Tamás, művésznevén Varázs Tamás.

Elmaradhatatlan lehetőségként mindenki vásárolhat bűvészkellékeket az előadás előtt, után és a szünetben is! A program legvégén a jól megszokott módon fényképezkedhetnek a fellépő bűvészekkel.

További információ:

http://varazslatmesterei.hu/

https://www.jegy.hu/program/a-varazslat-mesterei-buveszmusor-gyerekeknek-131173

The post Újra a családokat szórakoztatják a nagysikerű „A Varázslat Mesterei – Gyerekeknek” rendezvénnyel appeared first on BellaCafe.hu.